Warsztat z emisji głosu „Pełnym głosem”, 13-14.10.2018

Fundacja Imago we współpracy z Centrum Kultury w Siechnicach organizuje warsztat z emisji głosu dla wszystkich, którzy szkolą, przemawiają, wykładają i… czują, że nadal nie wiedzą jak odpowiednio zadbać o swój głos, żeby służył im długo na zawodowych scenach 🙂

Zaprosiliśmy dla Was doświadczoną trenerkę ze Śląska, która współpracuje już z naszymi doradcami.

KIEDY? 13.10.2018r. lub 13-14.10.2018r. (zdecyduje ilość zgłoszeń na poszczególne opcje)

GDZIE? Centrum Kultury w Siechnicach (10 min samochodem od Wrocławia)

KOSZT?

400 zł – warsztat jednodniowy (6 godz.) lub

600 zł – warsztat dwudniowy (6 + 4 godz.).

O TRENERCE:

Renata Morawska – instruktorka teatralna, trenerka, pedagog. Absolwentka teatrologii (Uniwersytet Jagielloński), Studium terapii przez sztukę (Teatr Ludowy w Krakowie), Kształcenia głosu i mowy oraz Przygotowania do prowadzenia zajęć z emisji głosu (Uniwersytet Humanistycznospołeczny SWPS) oraz kursów dramy i licznych szkoleń doskonalących własny warsztat pracy (m.in. Technika Alexandra). Prowadzi warsztaty teatralne i zajęcia z zakresu emisji głosu dla różnych grup wiekowych, w tym osób dorosłych, dla których głos jest ważnym narzędziem pracy.

REKRUTACJA:

prosimy o wysłanie maila z wyborem opcji 1-dniowego lub 2-dniowego warsztatu oraz podanie podstawowych danych o sobie: imię, nazwisko, nr tel. na adres mailowy: barbara.gorka@fundacjaimago.pl DO 23 WRZEŚNIA.

Osobą do kontaktu jest Barbara Górka, tel. służbowy: 513 362 807.

WIĘCEJ INFORMACJI:

szkolenie_emisja_glosu